letectví a foto

Výsledky fotosoutěže ke Dnům NATO 2010

09.11.2010 19:36

S potěšením mohu oznámit, že moje fotografie holandské F-16 zaujala porotce fotosoutěže ke Dnům NATO 2010 a získala 2. místo!

 
 

Cituji z článku: www.dny-nato.cz

 

"Porota vybrala ze 173 fotografií tři nejzdařilejší snímky od 61 fotografů. Již tradičně navrhla jednu ze zaslaných fotografií na zvláštní ocenění. Vybrat nejlepší fotografie však letos nebylo vůbec jednoduché.

 

V tříleté historii fotosoutěže totiž členové poroty vybírali z rekordního počtu fotografií, přičemž téma zachycené na nich se letos ve většině případů opakovalo. "Vybrat tak opravdu nejpovedenější záběr byl opravdu oříšek. Bodové ohodnocení však hovoří jasně. Navíc, vítězná fotografie Tomáše Heczka se objevila v hlasování porotců nejčastěji," přibližuje Pavel Boháč, koordinátor Dnů NATO v Ostravě a jeden z členů poroty. Podle něj byl přitom rozdíl mezi jednotlivými fotografy vždy jednobodový, takže vítězství to bylo více než těsné. "Vítězům samozřejmě gratulujeme. Nicméně, nejen vítězům, ale všem patří velké poděkování za jejich účast, velice si ji vážíme," podotýká Boháč.", konec citace.

 

Vítězné fotografie naleznete zde www.dny-nato.cz

Vyhledávání

Kontakt

Petr Bílý - letectví a foto